Workshops

Workshop bij SELLACQ-Holland... Om ervaring op te doen met het kaarsen maken of nieuwe ideeën te laten zien en te proberen, organiseren wij in het voor- en najaar geregeld workshops in onze showroom te Joure. Er wordt met kleine groepen van hooguit 9 personen in een informele sfeer, uitleg gegeven over basisvaardigheden, verschillende grondstoffen, technieken , nieuwe ideeën en uiteraard voldoende ruimte gegeven om zelf aan de slag te gaan. Ook het contact met overige cursisten wordt over het algemeen als zeer prettig ervaren omdat men graag ideeën en ervaringen uitwisselt.

Zelfs als ervaren kaarsenmaker is het altijd zinvol om te investeren om uw kennis op peil te houden en gemotiveerd te worden om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan.

Wij zorgen dat alle middelen beschikbaar zijn om met elke gewenste techniek aan de slag te kunnen. Onze ervaren cursusleidster Anneke speelt in op de vragen uit de groep en zorgt voor een gebalanceerd programma.

Het verloop van een workshop / doe dag ziet er als volgt uit:

Ontvangst:                 09.30 – 10.00 uur
Ochtendprogramma:   10.00 – 12.30 uur
Verzorgde lunch:        12.30 – 13.15 uur
Middagprogramma:    13.15 – 15.00 uur

De kosten bedragen € 125,00 (excl. BTW)  per persoon per dag.

U kunt zich via ons contactformulier of telefonisch (0513-499657) aanmelden voor het ontvangen van een vrijblijvende uitnodiging.

Aanmelden

Workshop op locatie... Het is ook mogelijk om met uw gehele team een workshop te organiseren in uw eigen kaarsenmakerij. De kosten hiervoor kunnen afwijken. Neemt u voor het doorspreken van de mogelijkheden contact met ons op.