Service van SELLACQ-Holland

Voor reparaties aan uw apparatuur of preventief periodiek onderhoud (PPO) op locatie kunt u ook bij ons terecht.

Preventief Periodiek Onderhoud...  Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw apparatuur. Naast het regelmatig schoonmaken is ook de technische kant van belang. Daarbij geldt; voorkomen is beter dan genezen. Daarnaast komen ook de wettelijk gestelde normen en de eventuele eisen van de verzekeringsmaatschappij om de hoek kijken. Vandaar dat u het technisch onderhoud door SELLACQ-Holland kan laten verzorgen. Onze ervaren monteurs komen 1x per jaar bij u langs om al uw apparaten na te lopen aan de hand van een op het apparaat afgestemde checklist. Uiteraard verloopt deze keuring volgens de wettelijk gestelde NEN3140 norm en ontvangt u, mocht dat nodig zijn, daarbij ook nog eens tips over het reinigen van uw apparatuur en werkomgeving.

De kosten van het onderhoud zijn afhankelijk van de locatie en het aantal apparaten. Neem voor een vrijblijvende offerte voor PPO bij uw organisatie contact met ons op.

PPO Aanvragen

Reparaties en aanpassingen... Het vervangen van een thermostaat, clixon of verwarmingselement is geen probleem voor onze ervaren monteurs. Ook bepaalde apparatuur die niet door ons geleverd is kunt u bij ons laten repareren. Wij hebben ruime ervaring en in onze eigen werkplaats een brede voorraad aan onderdelen tot onze beschikking. Ook kunnen wij de apparatuur bij u op (laten) halen en leveren wij deze weer netjes bij u af.