FPP-Wax

Wax producten voor de sierteelt. Compleet concept met wax blends, machines, hulpmiddelen en technische ondersteuning afgestemd op uw specifieke toepassing.

In de tuinbouw of sierteelt wordt voor het decoreren van verschillende bloemen en planten steeds meer gebruikt gemaakt van wax.

Bij SELLACQ-Holland bent u aan het juiste adres voor de juiste wax voor amaryllissen, rozen, hyacinten, appels, peren of andere bloem of fruitsoorten. Wij hebben onze jarenlange ervaring en opgedane kennis ingezet om een kant-en-klaar concept te ontwikkelen.

De kwaliteit en (lever)betrouwbaarheid van het product staan hierbij voorop. Wij beschikken over een eigen productieruimte om vanuit direct beschikbare voorraad, verschillende blends samen te stellen en te pastilleren. Wij werken uitsluitend met grondstoffen in Europa geproduceerd, die voldoen aan de hoogste normen en aan constante kwaliteitscontrole worden onderworpen.

Naast de kant-en-klare wax leveren wij ook de benodigde materialen en apparatuur om de wax te verwerken zoals:

  • (bulk)smeltketels
  • dompelpannen
  • (verwarmde)transportcontainers om vloeibaar aan te leveren
  • roer- en mengsystemen
  • reinigingsmiddelen

Om niet afhankelijk te zijn van andere partijen hebben wij zelfs een eigen vrachtwagen tot onze beschikking om stipte levering te kunnen garanderen.

Kortom: Wilt u producten decoreren met wax? Dan bent u bij SELLACQ-Holland aan het juiste adres!

 

Voorbeeld van een gewaxte roos