Industrie

SELLACQ-Holland ondersteunt innovatieve oplossingen en biedt deskundig advies over gebruik van paraffine, aanverwante producten en diverse toevoegingen voor uiteenlopende industriële toepassingen.

Veelzijdig product... Paraffine is een ontzettend veelzijdig product en wordt om die reden in verschillende industrieën toegepast. Wij voorzien onder andere bedrijven zoals schoonheidssalons, houtzagerijen, kartonnagefabrieken, betonfabrieken, speelgoedfabrikanten, scheepsbouwers, laboratoria en ook dansscholen van een (unieke) oplossing voor uiteenlopende doeleinden.

Maatwerk, ook voor u? Ook leggen wij ons toe op het aanbieden van toepassingen op maat zoals de productie en levering van:

  • verschillende additieven (op basis van gelwas, PEG of Polyethyleenglycol)
  • vloeimiddelen op basis van paraffine of stearine
  • rook lonten
  • paraffine handwas baden
  • paraffine poeder t.b.v. vloerwas
  • spuit installatie voor sprayen van paraffine of wax

Ongekende potentie... Onze producten hebben vaak meerdere toepassingen en het is onmogelijk om dit vooraf te bedenken. Zo kan bijvoorbeeld het kleurpigment dat wordt gebruikt voor het kleuren van kaarsen ook worden ingezet bij verwerking van hotmelts en bijvoorbeeld voor het kleuren van lijm of kunststoffen. 
Bent u op zoek naar een oplossing voor vernevelen, impregneren, kleuren, geuren, beschermen, afdichten, afsluiten, conserveren, dompelen of waxen? Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te ontdekken.