Kaarsenmakers benodigdheden

Totaalleverancier SELLACQ-Holland levert alle benodigdheden voor het maken van kaarsen op ambachtelijke wijze, handmatig of in een productieproces.

Zelf kaarsen maken kan een fantastische activiteit zijn binnen dagactiviteitencentra, zorgboerderijen en op scholen. Ook weten steeds meer onderscheidende commerciële producenten ons te vinden.

 

Van pit tot kaars... Bij SELLACQ-Holland bent u op het juiste adres voor al uw benodigdheden voor het maken van kaarsen.

Zo leveren wij niet alleen de grondstoffen zoals paraffine (ook wel gietwas of dompelwas genoemd), stearine, pitten (lont), kleurpigmenten en verschillende parfums maar ook alle apparatuur zoals diverse smeltketels, gietketels, dompelketels, gietvormenreinigers en afsmelters. Uiteraard bieden wij de nodige variatie in gietvormen, mallen, silicone rubber, versierwas, boetseerwas, (foto)transfers, uitsteekvormpjes en nog veel meer...

  • GrondstoffenGrondstoffen
  • PittenPitten
  • WaxpittenWaxpitten
  • BuitenpittenBuitenpitten
  • HulpmiddelenHulpmiddelen
  • GietvormenGietvormen
  • Kleuren & GeurenKleuren & geuren
  • ApparatuurApparatuur 

Voor een compleet overzicht van ons assortiment inclusief de prijzen verwijzen wij graag naar onze catalogus.

 

Kennis delen... Naast het leveren van de benodigdheden helpen wij u graag met de vele mogelijkheden die het zelf maken van kaarsen te bieden heeft. In onze catalogus wordt veel aanvullende informatie gegeven over de verwerking van onze producten. Wij houden u graag op de hoogte van nieuwe artikelen, leuke technieken of andere ontwikkelingen. Houd hiervoor onze blogs in de gaten. Uiteraard verzorgen wij ook Workshops: dat kan bij ons in de showroom, of met uw team in uw eigen Kaarsenmakerij!

 

Maatwerk inrichting... Nieuwbouw of verbouw plannen? SELLACQ-Holland heeft reeds talloze werkplekken ingericht en voorzien van hoogwaardig maatwerk inbouw apparatuur. En met bewezen succes, want de apparatuur gaat in veel gevallen al ruim 15 jaar mee! Zie de presentatie hiernaast voor de uitgebreide mogelijkheden en referenties van door ons gerealiseerde projecten.

Onderhoudsservice... Ook voor het onderhouden van uw apparatuur kunt u bij ons terecht. SELLACQ-Holland beschikt over technisch personeel dat periodiek uw apparaten kan controleren. Zij doen dit conform de NEN3140 norm + een uitgebreide checklist afgestemd op uw apparatuur. Bovendien kunnen ze tips geven voor de reiniging van de apparatuur om zo de levensduur ervan te maximaliseren.