Projecten

Door onze brede ervaring en uitgebreide netwerk ontvangen wij de meest uiteenlopende verzoeken. Sommige groeien uit tot projecten waarbij wij graag onze kennis inzetten om een win-win situatie te creëren. 

Conservering cultureel erfgoed... SELLACQ-Holland heeft een bijdrage geleverd aan totstandkoming van de bouw van de conserveringsunit die onder andere wordt gebruikt voor het conserveren van een vijftiende-eeuws koggeschip.

FORABIT® Sealant... Voor een producent van prefab betonelementen zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing voor het tijdelijk afdichten van kieren in grote betonmallen. Een uitgebreide zoektocht met verscheidende experimenten, testen in de praktijk en bezoeken bij talloze leveranciers leidde ons uiteindelijk tot een uitermate geschikte en unieke oplossing. Een vastberaden aanpak en het benutten van ons netwerk heeft zich inmiddels vertaald in een nieuw product van SELLACQ-Holland genaamd FORABIT® Sealant. Een tijdelijk afdichtingsmiddel met enkele unieke eigenschappen en bovendien een geheel milieuvriendelijk alternatief voor de bestaande afdichtingsoplossingen!

Over een Win-Win situatie gesproken...

Klik op de button hiernaast voor meer informatie over dit product.

 

De Landlife cocoon... In het ontwikkelingsproces van de Landlife cocoon zijn wij benaderd door de mensen van de Research & Development afdeling of wij met ze wilden mee denken over een bepaalde probleemstelling. Geheimhoudingsverklaringen werden ondertekend en we zijn beetje bij beetje ingelicht. Door onze ervaring met bepaalde verwerkingsprocessen konden we al vrij snel schakelen naar een andere denkwijze. Ook hebben we de juiste mensen ingeschakeld en op die manier een vruchtbare bijdrage geleverd aan dit project.

Kijk voor meer informatie over de Landlife cocoon op: http://www.landlifecompany.com/

 

Speedy Glass Cleaner... Een nieuwe manier voor het optimaal reinigen van glazen in de horeca. Deze machine zorgt volledig geautomatiseerd, razendsnel voor echt schone glazen. Wij hebben meegedacht bij de ontwikkeling en voorzien tegenwoordig in de zeepsticks die in het product worden gebruikt.

Kijk voor meer informatie over Speedy Glass Cleaner op: http://www.speedyglasscleaner.com/nl/