FPP-Wax Totaaloplossingen

Doormiddel van de doorontwikkelde FPP-Wax en de afgestemde apparatuur, heeft SELLACQ-Holland een wax-verwerkingsconcept in huis waarmee afnemers mondiaal, de met wax gedecoreerde producten aan de man brengen.

Hoewel het decoreren met wax vrij eenvoudig lijkt komt er toch heel wat bij kijken. Echter met de juiste grondstoffen in combinatie met de geschikte apparatuur bereiken wij samen met u het perfecte resultaat.

De juiste wax is de basis. Kenmerkende eigenschappen als dekking, kleurweergave, stolpunt en flexibiliteit zijn essentieel. Voor het gemak hebben wij deze eigenschappen weten te vatten in 1 kant- en klaar product. Op deze manier maken wij het u gemakkelijk!

  

Voor de verwerking van de wax beschikken wij over diverse bulksmeltketels met een inhoud van 200, 320 of 800 liter. Ook hebben wij enkele unieke dompel-oplossingen ontwikkeld die bijdragen aan het behalen van een perfect resultaat.

   

Meer weten over de mogelijkheden voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak, wij praten u graag bij!