09 mei 2018

Vernieuwde website

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe website! Lees hier een korte omschrijving van het idee erachter en uitleg van de functionaliteiten.

Onze vorige website dateerde alweer van 2012. Zonder het te beseffen is dat toch alweer 6 jaar geleden. Hoog tijd voor een upgrade dus. Er is natuurlijk veel gebeurd in de afgelopen jaren. De zorgsector heeft het zwaar te verduren gehad met de transitie naar de WMO en nu het economisch beter lijkt te gaan is het de vraag of er wel voldoende mensen te vinden zijn. Zo zijn er altijd weer nieuwe uitdagingen.

Responsive design.. Naast de ontwikkelingen in de zorgsector zijn er natuurlijk ook veel technologische ontwikkelingen gaande. Zo is de kans dat deze website op een mobiele telefoon of tablet wordt gelezen tegenwoordig vrij groot. Gelukkig is dat heel goed mogelijk dankzij het responsive design en zijn alle functionaliteiten erop aangepast.

Overzichtelijk.. Wij hebben met deze nieuwe website ons best gedaan om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden van ons bedrijf. Omdat onze bedrijvigheid zo divers is hebben we ervoor gekozen de homepage onder te verdelen in 4 categorieën waar onze activiteiten in grote lijnen onder vallen. Daarnaast zijn onder het kopje Service enkele pagina's met specifieke informatie te vinden. We zullen deze continue blijven bijwerken en aanvullen, zo vindt u daar altijd de actuele, juiste informatie.

Bestellen.. Bestellingen zijn eenvoudig door te geven via het nieuwe bestelformulier. We kiezen bewust níet voor een webshop. Als u (ongeveer) weet wat u wil hebben kan dit simpel worden omschreven en doorgegeven en hoeft u dus niet ieder artikel steeds op te zoeken. Het is hierbij handig om gebruik te maken van de catalogi dus zorg dat u deze altijd in de buurt heeft. We verstrekken deze op aanvraag geheel kosteloos op papier of digitaal als PDF.

Catalogi.. In de rechter bovenhoek staat een knop voor het downloaden van de catalogi. Hiervoor kunt u uw gebruikelijke gegevens gebruiken. Heeft u die niet meer of wilt u deze graag aanvragen? Vul dan het contactformulier in en u ontvangt spoedig van ons een reactie.

Verder zijn wij achter de schermen bezig met allerlei nieuwe ontwikkelingen en blijven wij u middels deze blogs op de hoogte houden. 

Indien u vragen of opmerkingen heeft horen wij die graag van u!

End

No more pages to load