Sellacq

U bent hier: Kaarsen > Apparatuur

Apparatuur

Sellacq-Holland voert een breed assortiment in apparatuur. Van eenvoudige smeltketels tot aan een professioneel uitgevoerd productie equipement. Ook bestaat er de mogelijkheid apparatuur naar uw wensen en specificaties te vervaardigen.
Diverse nieuw- en verbouwprojecten zijn door Sellacq-Holland begeleid en ingericht. Neem over de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.


Maatwerk in nieuwbouw, renovatie en uitbreiding?!?
Regelmatig wordt de expertise van SELLACQ-Holland ingeroepen voor nieuwbouw, renovatie en/of uitbreiding om een juiste afstemming van de investering te maken. Bel gerust voor advies, wij staan u graag ter zijde.

Producten

Kaarsendompelaars

In uitvoeringen tot 114 kaarsen.

Dompel apparatuur

Voor het dompelen van kaarsen zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar.

Afsmelters

Gedompelde kaarsen zijn af te smelten met behulp van het afsmeltapparaat. Dit afsmeltapparaat is geschikt voor zowel het afsmelten van dinerkaarsen als voor het afvlakken van gegoten kaarsen. Optioneel is een rek verkrijgbaar waaraan men de dompelaar/kaars kan hangen om af te smelten.
De afsmeltplaat is speciaal voor het afsmelten van gegoten kaarsen. Met behulp van de optionele horizontale afvlaksteun zijn de kaarsen eenvoudig horizontaal af te vlakken. De steun is geschikt voor alle voorkomende gietvormen, behalve bolvormen.

Automatisch Overloopsysteem

Om het maken van gelijkmatige kaarsen te vergemakkelijken is een dompelketel met automatisch pompsysteem voor een continu niveau ontwikkeld. De ketel is uitgevoerd met een binnen- en buitenunit. Vanuit de buitenunit wordt de was continu overgepompt zodat de binnenunit op hetzelfde niveau blijft.
Het dompelen van kaarsen middels een liftsysteem kan dan “blindelings” geschieden en alle kaarsen zijn op dezelfde lengte gedompeld.

Smeltketels Easy Line

Sellacq-Holland voert een breed assortiment in eenvoudige smeltketels voor het maken van dompel- en gietkaarsen. De Easy Line heeft een RVS pan met kunststof bodem als basis smeltketel waaruit onderstaande uivoedingen en sets zijn opgebouwd. Alle smeltketels zijn opgebouwd volgens CE keur en voorzien van maximaal beveiliging. Alle smeltketels kunnen worden uitgevoerd met een isolatiedeken.

Onderdelen Easy Line

Alle gebruikte onderdelen van de in sets uitgevoerde ketels zijn los leverbaar, zodat hiermee de ideale combinatie is samen te stellen. Ook voor bestaande systemen.

Smeltketels RVS Prof Line

Sellacq-Holland voert een breed assortiment smeltketels in professionele uitvoeringen voor het maken van dompel- en gietkaarsen.
De Prof Line is een serie smeltketels opgebouwd uit een RVS pan voorzien van een RVS bodem welke als basis fungeert voor diverse uitvoeringen als gietketel, dompel–/ kleurset en gietpanset. Alle smeltketels zijn opgebouwd volgens CE keur en voorzien van maximaal beveiliging. Alle smeltketels kunnen worden uitgevoerd met een isolatiedeken.

Smeltketels DCM Line

Professionele serie smeltketels in diverse uitvoeringen voor verschillende toepassingen met hoge productiecapaciteit. Buiten de vermelde types zijn meerdere uitvoeringen en maten leverbaar tot 1000 liter inhoud. Vraag naar deze speciale maten.

Onderdelen smeltketels

Alle gebruikte onderdelen van de in sets uitgevoerde ketels zijn los leverbaar, zodat hiermee de ideale combinatie is samen te stellen. Ook voor bestaande systemen.

Bain Marie systemen

Indirect verwarmd BM systeem. Uit te voeren met diverse inzetbakken voor o.a. marmerwas en/of voor het warm houden van gietbussen. De Bain Marie systemen zijn met diverse inzetmogelijkheden verschillend uit te voeren.

Bain Marie onderdelen

De Bain Marie systemen zijn met diverse inzetmogelijkheden verschillend uit te voeren.

New Line Compact

Compacte NL werktafel RVS met geďntegreerde smeltunit als basis voor plaatsing van dompel- , kleur- en/of gietbussen. Ook uit te voeren met RVS inzetbakken. Alle (basis)modellen zijn compleet uitgevoerd met digitaal bedieningspaneel met actuele temperatuur weergave, automatische waterniveaubeveiliging en handige water aftap.

Losse onderdelen New Line

Binnen het New Line concept zijn alle componenten los verkrijgbaar, zodat ook in een later stadium aanpassingen, uitbreiding of veranderingen plaats kunnen vinden. Al deze onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig RVS. Uw speciale toepassingen kunnen op maat gemaakt worden.

Onderhoudscontract

Betrouwbaar

Professioneel onderhoud nodig? Bel nu voor advies of om een afspraak te maken met een van onze specialisten. 

Lees meer >>

In de praktijk

  • Verschillende soorten was voor elke toepassing Verschillende soorten was voor elke toepassing
  • Kaarsen in allerlei formaten Kaarsen in allerlei formaten
  • Windlichten met inleg maken Windlichten met inleg maken
  • Het gieten van kaarsen Het gieten van kaarsen
  • Prepareren van een dompelaar Prepareren van een dompelaar
  • De brandspiegel van de kaars is altijd rond De brandspiegel van de kaars is altijd rond
  • De pit bepaalt de grootte van de vlam De pit bepaalt de grootte van de vlam
  • Onze stoomreiniger is ook te huur! Onze stoomreiniger is ook te huur!

Filmpjes